Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre plagiatul lui Ponta: "Este o veste bună pentru toți românii, fermierii nu mai vor subvenții, e veselie în toată țara"

Liviu Dragnea, despre plagiatul lui Ponta: "Este o veste bună pentru toți românii, fermierii nu mai vor subvenții, e veselie în toată țara"

Liviu Dragnea, despre plagiatul lui Ponta: "Este o veste bună pentru toți românii, fermierii nu mai vor subvenții, e veselie în toată țara"
30 Iun 2016   •   13:22

Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit că premierul VIctor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Consiliul propune retragerea titlului de doctor în drept pentru Victor Ponta.

Am înțeles că a asta a fost principala preocupare a acestui Guvern.Cred că este o veste bună pentru mulți oameni, până la urmă. M-au sunat câțiva fermieri, care mi-au spus că acum, după ce s-a dovedit acset “plagiat”, ei nici nu mai au nevoie de subvenții, nici nu mai trebuie să iasă să recolteze, câțiva transportatori care au spus că nu mai au nevoie nici de autostrăzi, nici de drumuri, este o mare veselie în țară. Eu vă spun, vă spun, din punct meu de vedere, ca președinte a PSD, această hotărâre este discutabilă, pentru că aceeași comisie, în altă componență, a luat altă decizie. Dar repet, nu cred că era principala temă a unui Guvern tehnocrat.

Întrebat ce se va întâmpla cu Victor Ponta, din perspectiva PSD, dacă lucrarea sa de doctorat va fi retrasă, Liviu Dragnea a explicat că va fi luată o decizie la momentul respectiv, dacă se va ajunge până acolo.

În plus, Liviu Dragnea a explicat că își dorește “din toată inima” ca Victor Ponta să candideze în alegerile parlamentare.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close