x close

Fii alături de noi!

Un senator şi-a anunţat în plen demisia din ALDE

de 21 Mar 2016   •   17:10
Un senator şi-a anunţat în plen demisia din ALDE 72

Senatorul Dumitru Pelican şi-a anunţat, luni, în plen, demisia din ALDE şi din funcţia de lider al grupului parlamentar, anunţă Agerpres.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a fost desemnat noul lider al grupului. 

"Pentru că suntem în Senat, propun să reaşezăm un adevăr în drepturi. Am anunţat de joi la cei doi consilieri ai domnului Tăriceanu demisia din ALDE şi le-am transmis textual: prea multă dragoste de sine, cu acest narcisism nu poţi construi nimic. Am făcut acest lucru, după şedinţa de joi. Astăzi constat cu câtă laşitate s-au întrunit să-mi spună că m-au demis. Îmi anunţasem demisia din ALDE de joi şi urma, în plen, să-mi dau demisia din ALDE şi din calitatea de lider de grup, funcţie dorită de domnul Tăriceanu şi alţi colegi ai domniei sale. Domnule Tăriceanu, aveţi liber scaunul de lider de grup", a afirmat Pelican în plenul Senatului. 

Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din partid, la propunerea organizaţiei de Bucureşti, a anunţat, luni, copreşedintele ALDE Daniel Constantin.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati