x close

Fii alături de noi!

Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   17:51
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a spus, joi, că nu se va înscrie în fundația lui Victor Ponta, dar îl vede pe acesta, în continuare, în plan politic.
 
”Nu mă înscriu în fundație”, a răspuns Ecaterina Andronescu, joi, la emisiunea 100 de minute, când a fost întrebată dacă îl va urma pe fostul premier.
 
Totuși, fostul ministru al Educației este de părere că ”ar fi fost bine ca Victor Ponta să vină el de la început și să spună că fundația nu are iz politic”, așa cum s-a auzit.
 
”Cred că a folosit model de la Tony Blair, care are o fundație și rezolvă probleme în toată lumea. Vrea să dezvolte niște proiecte”, a completat Ecaterina Andronescu.
 
Pe plan politic, ”sunt sigură că va fi activ și în Parlament, și în campaniile care urmează”, a adăugat senatoarea PSD.

 
Victor Ponta va îndeplini funcția de președinte al acestei asociații, care se va axa pe proiecte internaționale. Vicepreședinții acestei asociații ar urma să fie Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta.
 
poza

Actualitate

Sașe ambulanțe chemate la o școală din București. Mai mulți elevi au acuzat probleme respiratorii

Şase ambulanţe SMURD s-au deplasat, marţi, la Şcoala 99 din str. Huedin nr.13 pentru a evalua cinci elevi cu vârste de 12-13 ani care au acuzat probleme respiratorii, a anunţat Daniel Vasile, purtător de...

31 Mai 2016  •  14:39

poza

Show

O vedetă din România a ajuns la munca de jos

Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni", în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe...

31 Mai 2016  •  11:22

sati