x close

Fii alături de noi!

Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   17:51
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a spus, joi, că nu se va înscrie în fundația lui Victor Ponta, dar îl vede pe acesta, în continuare, în plan politic.
 
”Nu mă înscriu în fundație”, a răspuns Ecaterina Andronescu, joi, la emisiunea 100 de minute, când a fost întrebată dacă îl va urma pe fostul premier.
 
Totuși, fostul ministru al Educației este de părere că ”ar fi fost bine ca Victor Ponta să vină el de la început și să spună că fundația nu are iz politic”, așa cum s-a auzit.
 
”Cred că a folosit model de la Tony Blair, care are o fundație și rezolvă probleme în toată lumea. Vrea să dezvolte niște proiecte”, a completat Ecaterina Andronescu.
 
Pe plan politic, ”sunt sigură că va fi activ și în Parlament, și în campaniile care urmează”, a adăugat senatoarea PSD.

 
Victor Ponta va îndeplini funcția de președinte al acestei asociații, care se va axa pe proiecte internaționale. Vicepreședinții acestei asociații ar urma să fie Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta.
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink! Documentul BOMBĂ! Chinezul i-a lăsat totul

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a obţinut de la iubitul chinez una dintre firmele acestuia. Imagini şi dezvăluiri bombă în următorul material...

27 Iul 2016  •  17:25

sati