Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair

Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair

Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair
de M.Z.    |    21 Ian 2016   •   17:51
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a spus, joi, că nu se va înscrie în fundația lui Victor Ponta, dar îl vede pe acesta, în continuare, în plan politic.
 
”Nu mă înscriu în fundație”, a răspuns Ecaterina Andronescu, joi, la emisiunea 100 de minute, când a fost întrebată dacă îl va urma pe fostul premier.
 
Totuși, fostul ministru al Educației este de părere că ”ar fi fost bine ca Victor Ponta să vină el de la început și să spună că fundația nu are iz politic”, așa cum s-a auzit.
 
”Cred că a folosit model de la Tony Blair, care are o fundație și rezolvă probleme în toată lumea. Vrea să dezvolte niște proiecte”, a completat Ecaterina Andronescu.
 
Pe plan politic, ”sunt sigură că va fi activ și în Parlament, și în campaniile care urmează”, a adăugat senatoarea PSD.

Judecătoria sectorului 5 a admis joi cererea de acordare a personalității juridice Asociației "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de fostul premier Victor Ponta.
 
Victor Ponta va îndeplini funcția de președinte al acestei asociații, care se va axa pe proiecte internaționale. Vicepreședinții acestei asociații ar urma să fie Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close