x close

Fii alături de noi!

Ecaterina Andronescu, despre asemănarea dintre Victor Ponta și Tony Blair

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   17:51
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a spus, joi, că nu se va înscrie în fundația lui Victor Ponta, dar îl vede pe acesta, în continuare, în plan politic.
 
”Nu mă înscriu în fundație”, a răspuns Ecaterina Andronescu, joi, la emisiunea 100 de minute, când a fost întrebată dacă îl va urma pe fostul premier.
 
Totuși, fostul ministru al Educației este de părere că ”ar fi fost bine ca Victor Ponta să vină el de la început și să spună că fundația nu are iz politic”, așa cum s-a auzit.
 
”Cred că a folosit model de la Tony Blair, care are o fundație și rezolvă probleme în toată lumea. Vrea să dezvolte niște proiecte”, a completat Ecaterina Andronescu.
 
Pe plan politic, ”sunt sigură că va fi activ și în Parlament, și în campaniile care urmează”, a adăugat senatoarea PSD.

 
Victor Ponta va îndeplini funcția de președinte al acestei asociații, care se va axa pe proiecte internaționale. Vicepreședinții acestei asociații ar urma să fie Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta.
 
poza

Actualitate

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care sunt judecaţi mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre, dar şi fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost amânat, marţi, pentru a 89-a oară.

28 Iun 2016  •  21:31

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă de vedetă! Albertina Ionescu şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Nu a avut probleme cu greutatea şi asta pentru că Albertina Ionescu a avut mereu grijă ce mănâncă. Bruneta a povestit care este secretul său pentru o siluetă perfectă.

28 Iun 2016  •  20:55

sati