Antena 3 CNN Politică Edilul Craiovei, Antonie Solomon, exclus din PDL. El nu a picat pe idee cu şeful din Craiova

Edilul Craiovei, Antonie Solomon, exclus din PDL. El nu a picat pe idee cu şeful din Craiova

Edilul Craiovei, Antonie Solomon, exclus din PDL. El nu a picat pe idee cu şeful din Craiova
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    03 Feb 2012   •   09:44

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi alţi şase consilieri municipali ai Consiliului Local Craiova au fost excluşi din PDL, joi seara, după ce în şedinţa extraordinară de ieri, în care s-a votat bugetul Craiovei, aceştia au avut alte puncte de vedere decât poziţia viceprimarului Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova.

În urma şedinţei CL Craiova, Biroul Permanent Local al PDL Craiova a decis excluderea din partid a celor şapte membri, printre care se află şi viceprimarul Teodor Sas, informează Agerpres. Ceilalţi consilieri locali excluşi sunt: Dorel Marinescu, Gheorghe Albăstroiu, Iulian Ştefănescu, Radu Marin şi Constantin Ursu.

După ce, în urmă cu două săptămâni, Antonie Solomon şi-a reînnnoit adeziunea de membru PDL, relaţiile acestuia cu democrat-liberalii s-au răcit, după ce edilul Craiovei a anunţat că va candida pentru un nou mandat din partea UNPR.

În urma acestei decizii, Solomon a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Craiova, post care a fost preluată de Mărinică Dincă, cel care va fi şi candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an. 

Primarul Craiovei a ţinut să precizeze că mereu a fost alături de PDL, însă l-a deranjat foarte tare atitudinea unor persoane faţă de el.

"Eu am avut supărările mele şi m-a deranjat foarte tare atitudinea anumitor persoane faţă de mine. În schimb, eu am fost mereu alături de partid. Nu o să plec din PDL decât dacă vrea cineva să mă dea afară", a spus Solomon.

Decizia de excludere a BPL al PDL Craiova va trebui votată şi de Consiliul de Coordonare Locală al PDL Craiova, precum şi de Consiliul de Coordonare Judeţeană al PDL Dolj, condus de Radu Berceanu. Ambele foruri urmează să se întrunească în perioada următoare, o şedinţă a CCJ fiind programată pe 11 februarie.


×
Subiecte în articol: antonie solomon Craiova buget UNPR
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close