Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu, către un bărbat care îi cere socoteală: „Lăsaţi-l pe tata în pace că am venit eu la bilanţ“

Elena Băsescu, către un bărbat care îi cere socoteală: „Lăsaţi-l pe tata în pace că am venit eu la bilanţ“

Elena Băsescu, către un bărbat care îi cere socoteală: „Lăsaţi-l pe tata în pace că am venit eu la bilanţ“
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Ian 2011   •   09:42

Elena Băsescu i-a spus, sâmbătă, la Sibiu, unui cetăţean, să-l lase pe tatăl ei în pace, când acesta a întrebat-o cum intenţionează să sprijine tinerii, având în vedere că aceştia sunt "viitorul ţării", iar tatăl ei este preşedinte al României, informează Mediafax.
   
Schimbul de replici a avut loc în cabinetul de europarlamentar din Sibiu al Elenei Băsescu, în timpul unei conferinţe de presă în care fiica preşedintelui şi-a prezentat bilanţul pe 2010 al activităţii de europarlamentar.
   
Un bărbat, în jur de 45 -50 de ani, a intrat în cabinetul de europarlamentar al Elenei Băsescu din Sibiu în timp ce aceasta vorbea despre realizările din anul 2010.
   
După câteva minute, bărbatul a întrebat-o cum intenţionează să sprijine tinerii având în vedere că aceştia sunt "viitorul ţării", ei fiind "cei mai importanţi".
   
"Cred că întrebarea asta puteţi să o puneţi celor din Guvern, pentru că noi ca şi europarlamentari nu avem instrumente la dispoziţie, nu avem un buget alocat, nu avem un program de guvernare în care să ştim ce fonduri avem alocate pentru tineri. Este o întrebare pe care trebuie să o puneţi Executivului. Eu nu fac parte din executiv, ci din legislativ. Eu am promovat, în Parlamentul European, accesul tinerilor pe piaţa muncii", a declarat Elena Băsescu.
   
În replică, bărbatul i-a spus: "Da, dar tatăl dumneavoastră este preşedintele României".
   
Elena Băsescu a răspuns atunci: "Lăsaţi-l pe tata în pace că am venit eu la bilanţ, nu tata".
   
Imediat după acest schimb de replici, bărbatul a părăsit sala, fără a spune cine este.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close