Antena 3 CNN Politică Udrea, URMĂRITĂ PENAL şi sub CONTROL JUDICIAR. Şefa PMP este acuzată de SPĂLARE de BANI şi FALS în declaraţii

Udrea, URMĂRITĂ PENAL şi sub CONTROL JUDICIAR. Şefa PMP este acuzată de SPĂLARE de BANI şi FALS în declaraţii

Udrea, URMĂRITĂ PENAL şi sub CONTROL JUDICIAR. Şefa PMP este acuzată de SPĂLARE de BANI şi FALS în declaraţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Ian 2015   •   15:54
Elena Udrea ştia de şpăgile pe care le lua fostul ei soţul ei, Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft, spun procurorii. Mai mult, din declaraţiile de venit şi cele de avere din perioada 2009 - 2014, rezultă că Udrea a folosit o parte din bani pentru a şi cumpăra diferite bunuri pe care din salariul de ministru nu şi le-ar fi permis. Udrea a fost pusă sub învinuire pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere şi a fost audiată mai bine de patru ore la DNA. Ea a fost adusă de procurori cu mandat. 
 
Update 15.54 - Elena Udrea a explicat, la ieşirea de la DNA, că nu vrea să comenteze situaţia, până nu va vedea dosarul. Procurorii au pus-o sub control judiciar. Elena Udrea nu are voie să părăsească Bucureştiul. 

"Nu am dat declaraţie, am solicitat să văd mai întâi dosarul. Cel mai bine e să fie întrebat Dorin Cocoş", a spus Udrea, adăugând că declaraţiile de avere pe care ea le-a completat reprezentau realitatea pe care ea o ştia.

Udrea a fost aşteptată de un grup de protestari la ieşirea de la DNA care i-au strigat "Ruşine să vă fie!".

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA microsoft dosar microsoft
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close