Antena 3 CNN Politică Elena Udrea arată cu degetul spre Boc şi Băsescu

Elena Udrea arată cu degetul spre Boc şi Băsescu

Elena Udrea arată cu degetul spre Boc şi Băsescu
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
30 Mar 2015   •   21:14

Atac neaşteptat al Elenei Udrea din închisoare la Traian Băsescu şi Emil Boc. Într-o postare pe Facebook, Udrea spune că decizia de a implica Guvernul prin Ministerul condus de ea în Gala Bute a fost a întregului Executiv, printr-o hotărâre de Guvern din 2011.

 
La şedinţa invocată de Udrea, a participat şi Traian Băsescu. Potrivit Constituţiei, preşedintele prezidează toate şedintele la care participă.
 
Elena Udrea arată cu degetul spre Băsescu şi Boc, pe care îi face la fel de răspunzători ca şi ea pentru organizarea Galei Bute.
 
"Procurorii spun că acest eveniment sportiv nu trebuia să aibă loc. Decizia de a implica Guvernul prin MDRT la acest eveniment este una politică şi a fost a întregului Executiv, care a aprobat-o prin HG din 5 ianuarie 2011", scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea, pe Facebook. 
 
Şedinţa invocată de Udrea a fost prezidată de Traian Băsescu, iar potrivit Constituţiei, preşedintele prezidează şedinţele de Guvern la care participă.
 
Elena Udrea s-a dezlănţuit în ultima sa postare şi a luat-o la ţintă şi pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.
 
"Toată ţara a auzit de dosarul „Gala Bute", dar nimeni nu se întreabă cum s-a ajuns ca ancheta să se concentreze pe orice altceva decât evneimentul sportiv în sine. Vă prezentăm pe scurt cum consilierii lui Koveşi au luat brand-ul Bute şi l-au transformat în titlu de dosar pentru a face lucrurile mai interesante. „Gala Bute" este dosarul în care Elena Udrea a fost de la început „ţintă". Interesant este că dosarul s-a redeschis când a venit Koveşi la DNA, în fază iniţială susţinându-se că Udrea nu are nicio implicare."
 
Elena Udrea va afla pe 2 aprilie dacă petrece sau nu Paştele în arest, după ce preferata lui Băsescu a depus contestaţie la decizia de arest preventiv în dosarul "Gala Bute". Cel mai apropiat om al său după Traian Băsescu, Ruxandra Dragomir spunea, după ce a vizitat-o ultima oară în arest, că speră ca de această dată "judecătorul sa nu mai vină cu decizia in plic."
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close