x close

Fii alături de noi!

Udrea atacă Parlamentul: "Nu mai face mare lucru"

de D.G.   •   29 Mar 2016   •   09:23
Udrea atacă Parlamentul: "Nu mai face mare lucru" 817
sursa: rasunetul.ro

Elena Udrea afirmă, într-o postare pe Facebook, că statul nu ajută producătorii autohtoni de legume și că parlamentarii ar trebui să se grăbească cu Legea supermarketurilor, mai ales că ''și așa nu fac mare lucru".

''Desi exista o cerere tot mai mare de legume romanesti si, in general de produse romanesti, piata nu o satisface din cauza intereselor financiare ale marilor magazine, care prefera sa vanda produse de import, inferioare calitativ. Evident ca neavand unde sa vanda, producatorul roman da faliment ori se lasa pagubas. Inca un exemplu de actiune a statului in contra intereselor romanilor.
Si ne miram ca agricultura este la pamant in Romania, desi potentialul agricol este urias, iar la tara oamenii nu mai cultiva nimic si sunt din ce in ce mai saraci! Dragi colegi parlamentari, grabiti-va cu legea aceasta, ca si asa Parlamentul nu mai face mare lucru!'', a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

 

Desi exista o cerere tot mai mare de legume romanesti si, in general de produse romanesti, piata nu o satisface din...

Posted by Elena Udrea on Monday, March 28, 2016
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Aici a ajuns Cristian Borcea! Totul despre viața de după gratii a fostului șef de la Dinamo

O vizită în noua reşedinţă a lui Cristi Borcea ne-a arătat realitatea cruntă în care el trăieşte acum. Ce Pipera? Ce Miami? La Jilava condiţiile sunt mult sub standardele cu care a fost obişnuit...

27 Iun 2016  •  21:45

sati