Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD

Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD

Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Aug 2016   •   18:00

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a declarat marţi că nu a discutat posibilitatea înscrierii sale în Partidul România Unită, arătând că el rămâne în PSD şi va candida la alegerile parlamentare pe listele formaţiunii.

"Nu sunt (membru PRU - n.r.). Sunt membru al PSD şi datorită PSD am ajuns şi ministrul Finanţelor şi al Fondurilor Europene şi am de gând să merg mai departe în aceeaşi luptă a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fără niciun fel de discuţie", a susţinut Teodorovici, întrebat dacă se înscrie în Partidul România Unită, scrie Agerpres.

El a precizat că nu a avut nicio discuţie cu Victor Ponta privind înscrierea în PRU.

"Nici măcar discuţii nu au fost şi nu cred că şi-ar pune cineva problema ca eu să plec din PSD", a adăugat deputatul social-democrat.

Teodorovici a susţinut că PSD nu este slăbit în urma plecării mai multor parlamentari la PRU, arătând că el se va regăsi pe listele parlamentare ale social-democraţilor.

"Va fi o discuţie la nivelul judeţului şi, ulterior, la nivel central şi eu sper să fiu (pe listele parlamentare ale PSD - n.r.). (...) Eu cred că voi fi pe listele PSD", a spus senatorul.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici PRU PSD
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close