Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Dacă tăcea, filozof rămânea!

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Dacă tăcea, filozof rămânea!

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Dacă tăcea, filozof rămânea!
23 Iun 2019   •   13:01

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici lansează un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, după ce președintele a primit felicitări la încheierea preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene.

„Mai bine mai târziu decât niciodată!

Dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă!
Dacă tăcea, filozof rămânea!

Este bine că există atâtea proverbe și expresii potrivite pentru tot atâtea experiențe trăite.

Este bine și că președintele României, chiar dacă mai pesimist din fire, a înțeles, totuși, abia la finalul celor șase luni ale mandatului României la Președinția Consiliului Uniunii Europene, că a fost un succes!

Este bine că președintele României, chiar dacă foarte târziu, a găsit de cuviință să felicite autoritățile române pentru profesionalismul cu care au gestionat acest mandat!

Este bine că, cel puțin oficial, campania electorală s-a încheiat și a făcut posibil un astfel de gest, altfel firesc, din partea unui președinte de stat membru al Uniunii Europene. Un gest care a atenuat, sper, mesajul total neinspirat de la început mandatului României.

Mai sper și că președintele României a înțeles că nu e nevoie numai de o mediatizare amplă pentru a arăta că România a gestionat impecabil această Președinție a Consiliului UE... și că...graba strică treaba...și că...nu haina îl face pe om.”, scrie Teodorovici, pe Facebook.

Preşedintele Iohannis a spus vineri, la Bruxelles, că mulţi se aşteptau la un mandat mediocru, dar România a arătat că este mai bună decât imaginea pe care o are.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close