x close

Fii alături de noi!

Gabriela Firea, prima reacție după atacul lui Ludovic Orban

de G.S.   •   19 Mar 2016   •   21:45

Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Anunțul oficial a fost făcut ieri, de președintele PSD Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a fost invitata Alessandrei Stoicescu, în ediția de sâmbătă a emisiunii Q&A, în care a vobit despre ce planuri are pentru Capitală dar și despre atacurile care deja au început la adresa ei.

“Este o triplă premieră. Cel mai mare partid din România intră într-o competiție foarte dură cu o femeie, cu o femeie care vine din presă. Faptul că domnul Orban m-a atacat ieri nu mă va determina să îi răspund cu aceeași monedă. L-am avut de zeci de ori invitat în emisiunile mele, îi cunosc și cu bune și cu rele. Nu vreau să îl atac, pentru că în perioada următoare o să prezint și planul meu pentru Capitală, aleg să investesc timp și resurse în această direcție.”

poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati