x close

Fii alături de noi!

Gabriela Firea, prima reacție după atacul lui Ludovic Orban

de G.S.   •   19 Mar 2016   •   21:45

Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Anunțul oficial a fost făcut ieri, de președintele PSD Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a fost invitata Alessandrei Stoicescu, în ediția de sâmbătă a emisiunii Q&A, în care a vobit despre ce planuri are pentru Capitală dar și despre atacurile care deja au început la adresa ei.

“Este o triplă premieră. Cel mai mare partid din România intră într-o competiție foarte dură cu o femeie, cu o femeie care vine din presă. Faptul că domnul Orban m-a atacat ieri nu mă va determina să îi răspund cu aceeași monedă. L-am avut de zeci de ori invitat în emisiunile mele, îi cunosc și cu bune și cu rele. Nu vreau să îl atac, pentru că în perioada următoare o să prezint și planul meu pentru Capitală, aleg să investesc timp și resurse în această direcție.”

poza

Actualitate

Băsescu, întrebare-cheie pentru DNA și SRI: ”Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre acest mister?”

Fostul președinte Traian Băsescu lansează o întrebare-cheie pentru șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, dar și pentru prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, în legătură cu dosarul fratelui său, Mircea...

26 Sep 2016  •  16:14

poza

Show

Cântăreața Adriana Antoni, în lacrimi la tv. ”Îmi lipsește atât de mult”

Și-a pierdut mama de tânără, dar Adriana Antoni nu pare se se fi împăcat cu gândul că ființa care i-a dat viață nu mai este printre noi. Cântăreața a izbucnit în lacrimi în...

26 Sep 2016  •  14:11

sati