x close

Fii alături de noi!

Gabriela Firea, prima reacție după atacul lui Ludovic Orban

de G.S.   •   19 Mar 2016   •   21:45

Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Anunțul oficial a fost făcut ieri, de președintele PSD Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a fost invitata Alessandrei Stoicescu, în ediția de sâmbătă a emisiunii Q&A, în care a vobit despre ce planuri are pentru Capitală dar și despre atacurile care deja au început la adresa ei.

“Este o triplă premieră. Cel mai mare partid din România intră într-o competiție foarte dură cu o femeie, cu o femeie care vine din presă. Faptul că domnul Orban m-a atacat ieri nu mă va determina să îi răspund cu aceeași monedă. L-am avut de zeci de ori invitat în emisiunile mele, îi cunosc și cu bune și cu rele. Nu vreau să îl atac, pentru că în perioada următoare o să prezint și planul meu pentru Capitală, aleg să investesc timp și resurse în această direcție.”

poza

Show

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a făcut un secret din faptul că a călcat des pe la medicii esteticieni, însă Daniela Gyorfi nu pare să dorească să se oprească aici. Interpreta se pregăteşte să meargă din nou. De data aceasta însă pentru o procedură mai uşoară.

28 Mai 2016  •  21:00

sati