Antena 3 CNN Politică Fostul ministru al Justiției Valeriu Stoica: „PSD a fost ineficient la guvernare pentru că nu a avut politica de resurse umane”

Fostul ministru al Justiției Valeriu Stoica: „PSD a fost ineficient la guvernare pentru că nu a avut politica de resurse umane”

Fostul ministru al Justiției Valeriu Stoica: „PSD a fost ineficient la guvernare pentru că nu a avut politica de resurse umane”
23 Iun 2017   •   08:34

Fostul ministru al Justiției Valeriu Stoica a vorbit despre ultimele evenimente de pe scena politică și crede că marea surpriză a acestor șase luni este președintele Klaus Iohannis.

”PSD nu a avut o politică de resurse umane, nu a încurajat competiția internă, nu a fost în stare să scoată la iveală valoroși care există în PSD. Există oameni valoroși în PSD, numai că ei trebuie să fie promovați. PSD a fost ineficient la guvernare pentru că nu a avut această politică de resurse umane”, a spus acesta.

”Nu trebuie să ajungă PNL în acest moment la guvernare pentru că nu lucrează în momentul de față o structură, un pachet de criterii de natură să scoată într-o lună de zile valorile. PNL are nevoie de cel puțin doi ani pentru a pune în lucru o asemenea cultură care să scoată competențele la iveală.”, a mai spus Valeriu Stoica la Realitatea Tv.

Valeriu Stoica consideră că războiul din PSD i-a dat șansa președintelui Klaus Iohannis: ”E foarte interesantă evoluția președintelui Iohannis. După ce a avut acea victorie culminantă la alegerile prezidențiale a intrat pe o pantă descendentă care părea să nu se mai oprească. Ei bine, PSD i-a dat șansa președintelui să se trezească și să arate că România e condusă în momentul de față. Prestațiile pe plan internațional ale președintelui arată că România și-a refăcut imaginea. Este surpriza plăcută a acestor șase luni dincolo de surpriza neplăcută pe care a făcut-o PSD.”

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close