Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR creşte

Gabriel Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR creşte

Gabriel Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR creşte
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    22 Oct 2011   •   17:07

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, că faptul că PSD şi PNL atacă UNPR dovedeşte că partidul a crescut. El a susţinut, în timpul reuniunii regionale UNPR că e normal ca opoziţia să critice, însă nu pe probleme care privesc interesul naţional, informează Mediafax.

Gabriel Oprea a afirmat, la reuniunea regională de la Iaşi, la care au luat parte peste 600 de reprezentanţi ai partidului din şase judeţe ale Moldovei, că atunci când un partid precum UNPR e atacat, înseamnă că acesta există şi că e "pe drumul cel bun", el calificând atacurile PSD şi PNL drept "murdare şi josnice".

Liderul UNPR a explicat că rolul opoziţiei este să critice acţiunile Puterii, dar nu în cazul unor probleme care privesc interesul naţional, când este nevoie de unitate şi susţinere pentru a nu împinge ţara în dezastru.

"Sprijinind Guvernul, noi am sprijinit de fapt România să nu cadă în prăpastie. Alte ţări din Europa reduc acum salariile. Orice om înţelege că tot ce a făcut UNPR a fost din patriotism, pentru ca România să nu intre într-un dezastru economic. Românii vor distinge între demagogi şi cei care au dus această povară grea. UNPR e stânga responsabilă şi nu o stângă demagogică şi populistă", a precizat Oprea.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea UNPR PNL PSD
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close