Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: „Am decis să nu tolerăm mediocritate în actul guvernării”

Gabriela Firea: „Am decis să nu tolerăm mediocritate în actul guvernării”

Gabriela Firea: „Am decis să nu tolerăm mediocritate în actul guvernării”
21 Iun 2017   •   17:16

Gabriela Firea a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre votarea moțiunii de cenzuă și despre situația din Partidul Social Democrat.

„Din momentul în care i-a fost retras sprijinul politic domnului Grindeanu, nu se mai putea vorbi despre un Guvern al PSD, așa că toate aceste analize care au fost făcute, mergându-se pe teza că a luptat PSD contra PSD, sunt niște piste false. Nu e un moment ușor. Nu pot să spun că ne bucurăm că am trecut printr-o perioadă atât de dificilă. A fost o decizie pe care am luat-o, aceea de a nu tolera mediocritate în actul guvernării. Ne-am fi dorit să nu fie nevoie să treacă aceste zile negre”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată de ce Liviu Dragnea l-a creditat pe Sorin Grindeanu, în condițiile în care încă din luna februarie au fost unele probleme, Gabriela Firea a spus că poate liderul PSD se gândea că a fost doar „o neânțelegere”:

„Poate a fost o eroare, o neînțelegere, ca să nu creeze o anumită tensiune. În ideea că a fost poate un episod trecător. Noi am avut tăria să ne facem curățenie în propria ogradă. Noi nu au așteptat să vină populația să ne spună că avem o guvernare proastă”, a mai spus Firea.

Știre în curs de actualizare.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close