Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea cheamă DNA și DIICOT. Primarul a făcut plângere penală împotriva lui Cristian Bușoi

Gabriela Firea cheamă DNA și DIICOT. Primarul a făcut plângere penală împotriva lui Cristian Bușoi

Gabriela Firea cheamă DNA și DIICOT. Primarul a făcut plângere penală împotriva lui Cristian Bușoi
19 Apr 2018   •   16:23

Gabriela Firea cheamă procurorii la Primăria Capitalei, pentru a verifica dacă cele 20 de companii municipale au fost înfiinţate şi funcţionează corect.

Mai mult, Firea ameninţă că îl va da în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pe care îl consideră autorul moral al faptului că mai multe proiecte ale Capitalei sunt blocate.

„Am făcut o plângere penală împotriva europarlamentarului Cristian Bușoi. Dacă nu se va vota nici azi, vom depune această plângere, mâine dimineață. Îl considerăm autorul moral. Fac apel la DNA, DIICOT, Curtea de Conturi de atirmite misiuni de control, anchetare, cercetare a tuturor celor 20 de societăți înfințate de Primărie. Vom pune la dispoziție calculele reale privind tarifele și prețurile practicate de companii”, a spus Gabriela Firea.

„Nu poate fi vorba de așa ceva. Până acum nu s-au adus argumente că aceste societăți vor acționa transparent. E o politică de victimizare pentru că nu se pun în aplicare promisiuni. Până în acest moment nu a existat niciun fel de motivare, nu a existat o transparență”, a spus preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru Antena 3.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close