Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, reacție după cercetările DNA la Primărie: Nu am știut. Am aflat de la o postare a unui consilier PNL

Gabriela Firea, reacție după cercetările DNA la Primărie: Nu am știut. Am aflat de la o postare a unui consilier PNL

Gabriela Firea, reacție după cercetările DNA la Primărie: Nu am știut. Am aflat de la o postare a unui consilier PNL
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
12 Mar 2018   •   10:33

Primarul General al Capitalei reacţionează după ce un consilier municipal al PNL a anunţat că DNA a început o anchetă din cauza unei achiziţii de maşini de deszăpezire.

Este vorba, de fapt, despre una dintre zecile de solicitări pe care DNA le face, spune Gabriela Firea. Iar de data aceasta este vorba despre Poliţia Locală şi nu despre Primăria Generală, aşa cum anunţase consilierul liberal Ciprian Ciucu.  

„Cum Poliția Locală a Municipiului București este o direcție în cadrul PMB, da, putem spune că este la PMB. E vorba despre câteva achiziții și despre cum s-a desfașurat "examenul" pentru ocuparea funcției de director în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică publică din cadrul Poliției”, a scris Ciucu pe Facebook. 

„Foarte interesant este faptul că eu am aflat azi dimineaţă de la o postare a unui consilier general PNL - deoarece cu asta se ocupă de fapt opoziţia în Consiliul General. Nu am ştiut pentru că probabil această adresă a DNA a fost trimisă direct la Poliţia Locală. M-am informat şi eu înainte să vin, a fost transmisă miercurea trecută, pe 7 martie. Probabil că toţi am fost ocupaţi cu ziua de 8 Martie şi nu am fost informată. (...) Noi primim săptămânal cel puţin două adrese - şi nu de acum, de la preluarea mandatului - din partea acestei instituţii sau a altora care se ocupă cu anchetarea diferitelor situaţii şi noi am răspuns prompt, chiar mai devreme decât termenul limită, care figura pe respectivele adrese, tuturor întrebărilor. Este vorba de precizări care ni se solicită pentru contracte încheiate acum zece ani, opt-nouă ani, şase-şapte ani, (...) şi de pe timpul nostru”, a precizat edilul general, la sediul PSD.

×
Subiecte în articol: primarie DNA cercetari Gabriela Firea
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close