Antena 3 CNN Politică Gheorghe Tinel: Iohannis nu este nici primul nici ultimul care îşi numeşte apropiaţi la servicii. Toţi au făcut la fel

Gheorghe Tinel: Iohannis nu este nici primul nici ultimul care îşi numeşte apropiaţi la servicii. Toţi au făcut la fel

Gheorghe Tinel: Iohannis nu este nici primul nici ultimul care îşi numeşte apropiaţi la servicii. Toţi au făcut la fel
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Iul 2015   •   21:54

Traian Băsescu a declarat, într-un interviu recent, că preşedintele Klaus Iohannis greşeşte prin numirea unor apropiaţi la conducerea serviciilor de informaţii din România. 

 
"Greşeşte că şi-a pus apropiaţi şefi de servicii şi va plăti factura acestui lucru. Şi cu Helvig şi cu MRU, deşi nu contest calităţile acestora pentru a conduce aceste servicii. De multe ori, acţiunile serviciilor îi vor fi puse în cârcă. După părerea mea, el îşi pregăteşte partea a doua a mandatului, când foarte mulţi îi vor reproşa că apropiaţii lui sunt şefi de servicii."
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Liberalul Gheorghe Tinel a explicat că preşedintele Iohannis nu a făcut ceva nou şi că toţi preşedinţii post-decembrişti ai României şi-au numit apropiaţia la conducerea serviciilor. 
 
"Reponsabilitatea trebuie să fie împărţită şi cu Parlamentul României, care i-a validat pe cei doi în funcţii. PSD nu a avut nicio problemă cu Helvig, la Mihai Răzvan Ungureanu au avut o problemă, deci nu poate fi tras la răspundere Iohannis. Băsescu făcea o analiză prin prisma propriei acţiuni. Nu e o regulă. Nici nu începe cu el, nici nu se încheie cu el. Au fost preşedinţi care au făcut la fel. Şi Iliescu a făcut la fel, şi Constantinescu la fel."
 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close