Antena 3 CNN Politică Ghinea (USR), despre Sevil Shhaideh: Dragnea a lăsat un om de paie, pentru a pregăti terenul să vină el prim-ministru

Ghinea (USR), despre Sevil Shhaideh: Dragnea a lăsat un om de paie, pentru a pregăti terenul să vină el prim-ministru

Ghinea (USR), despre Sevil Shhaideh: Dragnea a lăsat un om de paie, pentru a pregăti terenul să vină el prim-ministru
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    21 Dec 2016   •   15:28

USR nu va vota propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, ”care este una proastă şi ineficientă”, a declarat miercuri deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene. 

”O propunere dezamăgitoare. Un om de paie lăsat de Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării, care a tras manete pe la Ministerul Dezvoltării, inclusiv anul ăsta, şi am simţit asta în interiorul Guvernului, şi care va conduce, dacă va ajunge în poziţia asta, un Guvern disfuncţional, pentru că nu putem avea două structuri de putere - un Guvern şi un partid care monitorizează acest Guvern. Deci, practic, Liviu Dragnea îşi lasă un om de paie pentru a putea să-şi pregătească terenul să vină el prim-ministru”, a spus Ghinea, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că aceste lucruri vor fi comunicate şi preşedintelui Iohannis de către delegaţia USR care va merge la consultările de la Cotroceni. 

Întrebat ce făcea mai exact Sevil Shhaideh, Ghinea a arătat că ”s-a auzit că la Ministerul Dezvoltării a lăsat dl Dragnea oamenii săi şi că diverse iniţiative erau blocate de aceştia”. ”Nu pot să pun mâna pe ceva exact, dar, când simţi că se împiedică ceva, te uiţi cine îţi bagă beţe în roate şi doamna respectivă era cu băţul în roată, ca să zic aşa”, a susţinut el. 

Propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunţat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

El a spus că ”deocamdată” nu poate solicita această funcţie pentru sine.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close