Antena 3 CNN Politică Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani"

Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani"

Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani"
20 Noi 2018   •   22:24

Ilan Laufer a lansat marți seara acuzații furibunde la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat să-l desemneze ministru al Dezvoltării. Una dintre acuzații este foarte dură.

Ilan Laufer a spus că Iohannis, care este etnic german, a avut ”o legătură dubioasă” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, ”moştenitoarea unei organizaţii naziste”.

”În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pe câţi bani”, a mai afirmat el.

Citește și

Reacția șefului Anti-Discriminare la acuzațiile de antisemitism ale lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt extrem de grave!

Laufer a anunţat că va o cerere către comunitatea evreiască din Statele Unite, pentru a-i retrage lui Klaus Iohannis decoraţia acordată.

Citește și

Ilan Laufer face acuzații: „Am informaţii certe că mi se pregătește un dosar penal la comanda preşedintelui”

Ilan Laufer: „Iohannis comite un nou act de antisemitism prin respingerea mea. Voi face plângere la Consiliul Anti-Discriminare!"

Nouă ni se pare interesantă și știrea asta:

Oreste Teodorescu acuză Realitatea TV că i-a interzis prezența în platou cu un minut înainte de a intra în direct

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close