Antena 3 CNN Politică UDMR nu susţine suspendarea lui Băsescu. Zgonea, interimar în cazul demiterii preşedintelui. Calendarul suspendării şi ce greşeli a făcut Băsescu

UDMR nu susţine suspendarea lui Băsescu. Zgonea, interimar în cazul demiterii preşedintelui. Calendarul suspendării şi ce greşeli a făcut Băsescu

UDMR nu susţine suspendarea lui Băsescu. Zgonea, interimar în cazul demiterii preşedintelui. Calendarul suspendării şi ce greşeli a făcut Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    08 Sep 2014   •   15:55
Traian Băsescu trebuie suspendat din funcţie pentru că a încălcat sistematic principiul neapartenenţei politice a preşedintelui ţării şi şi-a asumat public rolul de preşedinte de facto al partidului Elenei Udrea. Acesta este primul motiv trecut în cererea de suspendare a lui Traian Băsescu. Mai sunt şi alte exemple de situaţii în care Traian Băsescu a încălcat legea fundamentală. Cererea a fost făcută de Călin Popescu-Tăriceanu, iar suspendarea ar putea fi votată peste două săptămâni.


Update 15.55 - Kelemen: UDMR nu susţine suspendarea lui Băsescu
 
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat luni că Uniunea maghiarilor nu e de acord cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Este un demers absolut inutil în acest moment şi nu ar trebui să ne ocupăm de asta. Cei care fac asta se uită spre trecut, şi nu spre viitor", a declarat, luni, Kelemen Hunor.
 
UDMR nu va susţine astfel noua suspendare a lui Traian Băsescu, iar acest lucru nu afectează coaliţia de guvernare, susţine Kelemen.
 
Kelemen Hunor spune că Băsescu este oricum de domeniul trecutului, iar clasa polititcă ar trebui să privească spre viitor. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close