Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL

Ioan Oltean și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL

Ioan Oltean și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL
27 Noi 2015   •   12:25

Ioan Oltean și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL. Oltean a decis să demisioneze din conducerea partidului pentru că nu dorește să implice PNL în scandalul în care este implicat, scrie dcnews.ro.

Prim-vicepreședintele PNL, Ioan Oltean a decis să demisioneze din conducerea partidului. Potrivit unor surse liberale, Oltean a declarat că nu dorește să implice partidul în acest scandal în care este implicat.  - See more at: http://www.dcnews.ro/ioan-oltean-a-demisionat-din-conducerea-pnl_490935.html?#sthash.UCi7YVm6.dpuf

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut astăzi sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea arestării preventive a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu, urmăriți penal în dosarul despăgubirilor ANRP către Mihai Rotaru.


Deputatul PNL Ioan Oltean a fost ridicat de la aeroport şi dus cu mandat la DNA, unde a fost audiat mai multe ore. Este a acuzat că ar fi primit mită 600.000 de euro de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni pe lângă preşedinta ANRP, Crinuţa Dumitrean, pentru a-i fi aprobată o despăgubiri de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren aflat în Piteşti. După mai multe ore de audieri, Ioan Oltean a ieşit liber din sediul DNA.

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean demisie PNL
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close