Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu, despre propunerea USR: Doamna Kovesi s-ar putea să aibă un talent politic care nouă ne scapă

Ion Cristoiu, despre propunerea USR: Doamna Kovesi s-ar putea să aibă un talent politic care nouă ne scapă

Ion Cristoiu, despre propunerea USR: Doamna Kovesi s-ar putea să aibă un talent politic care nouă ne scapă
10 Iul 2018   •   17:10

După ce președintele USR, Dan Barna, a vorbit în clar despre posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să candideze la președinția României susținută de USR, marți vine cu o completare. Barna a discutat cu Kovesi chiar posibilitatea să intre în USR.

„Doamna Kovesi s-ar putea să aibă un talent politic care nouă ne scapă. Problema e că a face politică pentru ea e un alt domeniu. Ea a căpătat un capital din funcția de procuror-șef al DNA. Să se înscrie acum într-un partid, ar intra acum în secțiunea de partid. Eu cred că politică anticorupție nu are așa multă legătură. De ce să o aleg pe ea că luptă împotriva corupției, când Iohannis este și mai luptător? Există o problemă, nu știu ce ce a plecat doamna Kovesi de acolo. A plecat cu foarte multe secrete. O serie de comportamente care acum par bizare, ar trebuie să fie subiect de investigație”, a spus Ion Cristoiu, pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu USR prezidentiale Kovesi
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close