Antena 3 CNN Politică Ion Țiriac, la Sinteza Zilei: Noi nu avem nimic cu BNR, dar vrem Arenele înapoi. Vrem ce a fost al nostru

Ion Țiriac, la Sinteza Zilei: Noi nu avem nimic cu BNR, dar vrem Arenele înapoi. Vrem ce a fost al nostru

Ion Țiriac, la Sinteza Zilei: Noi nu avem nimic cu BNR, dar vrem Arenele înapoi. Vrem ce a fost al nostru
09 Oct 2017   •   21:53

Omul de afaceri Ion Țiriac își continuă lupta cu Banca Națională a României pentru reintrarea în circuitul sportului a spațiului de la Arenele BNR. Țiriac are și aliați puternici, pe premierul Mihai Tudose cu care s-a întâlnit luni la Guvern, alături de Ilie Năstase și Simona Halep. Ion Țiriac a intrat în direct în emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, și a pus punctul pe i.

"Mulțumesc și Guvernului, cum am mulțumit și Senatului că cineva ne bagă în seamă. Eu mulțumesc la toată lumea, cineva ne bagă în seamă, e în regulă, domnul prim-ministru s-a așezat cu noi, Arena o fi a BNR-ului, dar e și a noastră. Există puține țări care au sau au avut doi număr 1 mondial. Noi nu avem nimic cu BNR sau cu domnul Isărescu. Noi vrem să ne dea înapoi ceea ce al nostru. Cine suntem noi? Noi suntem foștii? Eu, domnul Năstase, doamna Ruzici care am fost cineva în tenis. Cine este doamna Halep? Noi am semnat acest apel. Ni s-a luat o bază care a fost a noastră, Năstase pe ea s-a născut și s-a dus în alte zone în care a fost închisă. S-au făcut niște contracte proaste. Nu cu 38, 35, 30 de milioane o bază, nu pe o bază pe care s-au plătit 180.000 de dolari. Ar trebui să avem zeci și zeci de asemenea focare ca să nu dispărem ca la gimnastică. Faptul că există o Halep, o Begu, o Niculescu pentru că pe vremea când era domnul Năstase la Federație au fost zeci de turnee mici de i-am violat pe ăia de la Federația Internațională să ne dea turneele. Să sperăm că până la urmă se rezolvă treaba și destul de repede", a spus Ion Țiriac, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: tenis Ion Tiriac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close