x close

Fii alături de noi!

Un jurnalist făcut celebru de Băsescu intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4

de G.S.   •   20 Mar 2016   •   21:22
Un jurnalist făcut celebru de Băsescu intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4 416

Un jurnalist a anunţat în urmă duminică seară că va candida la Primăria Sectoului 4 al Capitalei.

Ovidiu Zară a anunţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că e decis să intre în cursa pentru fotoliul de edil de la Sectorul 4.

"M-am decis să candidez la Primăria Sectorului 4 al Capitalei. Voi fi susţinut de un partid nou, Mişcarea Liberală", a dezvăluit Zară.

Ovidiu Zară a fost primul finalist al premiului „Libertatea presei pentru curaj”. Este reporterul de investigaţie care a făcut dezvăluiri importante în dosarul "Flota" şi în cazul retrocedărilor de pe vremea când Traian Băsescu era primar al Capitalei. Concursul "Libertatea presei pentru curaj" a fost înfiinţat la iniţiativa Fundaţiei Familia Voiculescu, cu scopul de a promova şi recompensa orice demers jurnalistic în care libertatea a avut de câştigat.

Cum a devenit Zară "găozar"

Ovidiu Zară a devenit celebru pentru faptul că a fost numit "găozar" de fostul președinte Traian Băsescu.

În 2006, la ceremonia de instalare a lui George Maior în fruntea SRI, Traian Băsescu l-a făcut găozar pe Ovidiu Zară, pe atunci jurnalist la Curentul. Seful statului a facut aceasta afirmatie intr-o discutie cu fostul si actualul director al SRI, Radu Timofte si George Maior, care-l conduceau spre iesirea din sediul SRI, relata Evenimentul Zilei.

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati