Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis îi răspunde lui Tăriceanu: "Hoțul strigă hoții. O coaliție de penali celebri încearcă să își spele imaginea"

Klaus Iohannis îi răspunde lui Tăriceanu: "Hoțul strigă hoții. O coaliție de penali celebri încearcă să își spele imaginea"

Klaus Iohannis îi răspunde lui Tăriceanu: "Hoțul strigă hoții. O coaliție de penali celebri încearcă să își spele imaginea"
Sursa foto: Foto: presidency.ro
27 Oct 2016   •   18:44

Președintele Klaus Iohannis a stat de vorbă, miercuri seară, cu jurnaliștii, după ceremonia de învestitură a noului ministru al Fondurilor Europene, Dragoș Cristian Dinu.

Întrebat cum comentează afirmațiile președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a susținut că Iohannis a candidat la prezidențiale din poziția de penal, Iohannis a răspuns scurt: Hoțul strigă hoții!

"Asta e din capitolul 'Hoțul strigă hoții!' Pot să vă reconfirm că eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodată, în nicio calitate, urmărit penal. Se poate verifica fără nicio problemă. Această coaliție antijustiție, formată de câțiva penali celebri, încearcă să își spele imaginea aruncând astfel de lucruri în spațiul public. Nu trebuie să aibă emoții. Nu am fost urmărit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme și, în consecință, eu rămân la părerea mea, cei cu dosare nu au ce căuta în vârful politicii", a explicat Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, la sediul Biroului Electoral Municipal, unde au fost depuse listele de candidaţi în Capitală, că preşedintele Klaus Iohannis a candidat la alegerile prezidenţiale din poziţia de penal, pentru că dosarul său a fost instrumentat de DIICOT şi apoi trimis la DNA.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close