Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloş, după întâlnirea cu premierul Republicii Moldova: Vrem să acordăm sprijin nevoiașilor de acolo

Dacian Cioloş, după întâlnirea cu premierul Republicii Moldova: Vrem să acordăm sprijin nevoiașilor de acolo

Dacian Cioloş, după întâlnirea cu premierul Republicii Moldova:  Vrem să acordăm sprijin nevoiașilor de acolo
Sursa foto: Foto: gov.ro
26 Ian 2016   •   11:39
UPDATE 11.38 - România va ajuta financiar Republica Moldova, dar pune şi condiţii, a spus, marți, premierul Dacian Cioloș după întâlnirea cu omologul său moldovean.

Înainte de virarea primei tranşe din împrumutul rambursabil promis, Guvernul de la Chişinău trebuie să vină cu măsuri care să demonstreze voinţa de reformă.

Moldova va primi de la statul român inclusiv un ajutor de urgenţă pentru nevoiaşi. 

De asemenea, premierul Dacian Cioloș a mai spus marți, după întâlnirea cu omologul său moldovean Pavel Filip, că încurajează guvernul lor să asculte societatea civilă.

”Vrem să acordăm sprijin nevoiașilor din Republica Moldova”, a transmis, marți, premierul român Dacian Cioloș.

Totodată, șeful guvernului român a spus că încurajează guvernul moldovean să asculte societatea civilă, precizând că ”stabilitatea politică este importantă pentru România”.
 
UPDATE 10.30 - Prim-ministrul Dacian Cioloş se întâlneşte cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip.

Cei doi vor discuta despre proiectele comune România-Moldova. Este prima vizită oficială în străinătate pe care o face premierul moldovean.

Vizita lui Pavel Filip vine în contextul în care la Chişinău au loc proteste de stradă şi se adună semnături pentru organizarea de alegeri anticipate. 
_________________________________________

Știrea inițială 08.39

Președintele Klaus Iohannis se întâlneşte marți cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, la doar o săptămână de la învestirea acestuia în funcţie. 
 
Este prima vizită oficială în străinătate pe care o face prim-ministrul de la Chişinău.
 
Noul premier are programată o întâlnire şi cu Dacian Cioloş. Cei doi vor discuta despre proiectele comune România-Moldova.
 
Vizita lui Pavel Filip vine în contextul în care la Chişinău au loc proteste de stradă şi se adună semnături pentru organizarea de alegeri anticipate.

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close