Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis se ține de cuvânt: „Cu Andronescu o să dureze mai mult”. George Ciamba este chemat să depună jurământul

Klaus Iohannis se ține de cuvânt: „Cu Andronescu o să dureze mai mult”. George Ciamba este chemat să depună jurământul

Klaus Iohannis se ține de cuvânt: „Cu Andronescu o să dureze mai mult”. George Ciamba este chemat să depună jurământul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
13 Noi 2018   •   19:29

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a lui George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene, dar amână numirea Ecaterinei Andronescu, la Educație.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 13 noiembrie a.c., următoarele decrete:

Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Victor Negrescu, ministru delegat pentru afaceri europene;

Decret pentru numirea domnului George Ciamba ca ministru delegat pentru afaceri europene.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc miercuri, 14 noiembrie a.c., ora 10:00, la Palatul Cotroceni”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

În cazul Ministerului Educației, unde PSD a propus-o pe Ecaterina Andronescu. Președintele a spus că: „Aici o să dureze un pic mai mult. S-ar putea ca un pic mult mai mult. Am fost recent la Politehnică la un eveniment unde am participat cu plăcere. Neîntrebată, mi-a spus dna Andronescu că nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine. Aflu cu surprindere că e propusă. Va dura până mă lămuresc dacă e dorința domniei sale să meargă sau e dorința partidului”.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Klaus Iohannis
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close