Antena 3 CNN Politică La Ordinea Zilei: Coaliţia funcţionează perfect, mai puţin atunci când nu funcţionează

La Ordinea Zilei: Coaliţia funcţionează perfect, mai puţin atunci când nu funcţionează

La Ordinea Zilei: Coaliţia funcţionează perfect, mai puţin atunci când nu funcţionează
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iul 2015   •   20:12

În urma votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu, unii ar putea crede că nu mai funcţionează coaliţia de guvernare la toţi parametrii. 

 
Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a ţinut să dea asigurări că totul este, de fapt, în regulă
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei". 
 
Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a explicat că i-a plăcut foarte mult logica lui Marian Oprişan. 
 
"Mi-a plăcut mult de domnul Oprişan. Dânsul a spus că funcţionează coaliţia perfect, mai puţin în chestiunile de interes naţional, în care UNPR merge cu Iohannis. Deci funcţionează perfect, mai puţin atunci când nu funcţionează."
 
Pe de altă parte, social-democratul Codrin Ştefănescu a explicat că PSD şi-a făcut treaba şi nu răspunde pentru ce face UNPR.
 
"Încearcă şi domnul Oprişan să fie împăciuitor. Cu toată lumea. Domnul Oprea nu avea nicio problemă cu domnul Ungureanu. Că domnul Oprea nu a votat în 2012. Îl aşteptăm pe domnul Ponta să se întoarcă şi să facă o şedinţă de coaliţie, ca să lămurim nişte treburi. Singura mea explicaţie este că Oprea nu a avut nimic cu MRU. În 2012 l-au susţinut şi mi se pare că tot atunci nu au fost în sală, la vot. PSD şi-a făcut datoria în faţa electoratului. Noi am spus că nu votăm pentru Ungureanu, asta am şi făcut. Faptul că ceilalţi au spus da, vor răspunde în faţa electoratului. Acum, curând, repede, la alegeri."
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close