Antena 3 CNN Politică Liberalii, dornici să guverneze, chiar și cu un guvern minoritar

Liberalii, dornici să guverneze, chiar și cu un guvern minoritar

Liberalii, dornici să guverneze, chiar și cu un guvern minoritar
16 Ian 2018   •   16:56

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, spune că liberalii sunt pregătiţi să-şi asume răspunderea guvernamentală, chiar şi într-un guvern minoritar. 

"La consultările de mâine de la Cotroceni vom susţine următoarele: 1. Organizarea de alegeri anticipate, pentru ca românii să decidă care este partidul care îşi poate asuma o guvernare coerentă, de tip european, în interes public; 2. PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernamentală, chiar şi într-un Guvern minoritar; 3. PNL va vota împotriva oricărui Guvern cu premier PSD; 4. PNL nu va participa la guvernare alături de PSD", se arată într-un comunicat de presă remis marţi, AGERPRES, de către Raluca Turcan. 

Turcan cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile publice, pentru că a garantat pentru ultimele două guverne. 

"PSD a demonstrat cu vârf şi îndesat că nu-şi poate asuma o guvernare pentru români. E prea corupt şi este confiscat de un singur om. Tot ce i-a interesat pe liderii majorităţii guvernamentale a fost albirea propriilor dosare din justiţie, păstrarea propriilor fotolii şi dobândirea de avantaje economice. Dragnea a garantat pentru ambele Guverne, tot el trebuie să răspundă prin demisia din toate funcţiile publice", a mai spus Raluca Turcan. A

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PNL guvernare
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close