Antena 3 CNN Politică Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi susține Guvernul și guvernarea

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi susține Guvernul și guvernarea

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi susține Guvernul și guvernarea
19 Sep 2018   •   16:13

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune că a văzut scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea în presă, că nu i s-a cerut să susţină demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea partidului şi că la Comitetul Executiv va susţine "stabilitatea şi unitatea".

"Până acum opt ore, doar auzisem despre această scrisoare, nu am văzut-o decât în momentul în care a apărut astăzi în presa naţională. Nu, nu am semnat această scrisoare, pentru că nu am avut ocazia să o văd", a declarat, pentru News.ro, preşedintele PSD Prahova.

Întrebat dacă el sau colegi din organizaţia judeţeană PSD Prahova au fost contactaţi de către vreunul dintre semnatarii scrisorii pentru a susţine demersul lor, liderul PSD Prahova a răspuns: "Eu unul, în calitate de preşedinte, nu am fost contactat".

Întrebat ce va susţine la Comitetul Executiv al PSD şi dacă se impune demisia lui Liviu Dragnea, Bogdan Toader a răspuns: "Voi susţine Guvernul, guvernarea, programul de guvernare, stabilitatea şi unitatea".

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close