Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, atac dur la prietenul Victor Ponta: Dacă a fost vreodată trădare între noi doi, nu se referă la mine

Liviu Dragnea, atac dur la prietenul Victor Ponta: Dacă a fost vreodată trădare între noi doi, nu se referă la mine

Liviu Dragnea, atac dur la prietenul Victor Ponta: Dacă a fost vreodată trădare între noi doi, nu se referă la mine
31 Iul 2015   •   12:38

Liviu Dragnea lansează un atac dur la adresa predecesorului său în fruntea PSD, Victor Ponta. Și chiar dacă își declară prietenia necondiționată față de Ponta, Dragnea îl acuză voalat pe acesta de trădare.

"Am auzit zilele astea o multime de voci acuzandu-ma ca m-am purtat incorect cu Victor si as vrea sa lamuresc acest subiect aici, intr-un spatiu mai degraba personal, fiindca subiectul este in primul rand unul personal. Am putini prieteni la care tin cu adevarat, iar Victor e unul dintre acesti putini. Chiar daca prietenia cu el mi s-a tras de la politica, cu timpul ea a evoluat separat. I-am fost si mi-a fost alaturi in clipe grele si in clipe frumoase, ne-am stat unul altuia aproape la bine si la rau, ne-am bucurat impreuna de marile victorii politice si ne-am amarat de multe ori, in doi, cand lucrurile au iesit prost.
Am vazut in el si vad in continuare un tanar inzestrat pentru politica mare cum putini au fost. L-am secondat cu credinta, l-am sprijinit cu loialitate si am primit, pana nu de mult, acelesi tratament din partea lui. In ultima perioada insa, cind asupra lui Victor politica a adunat nori grei, prietenul meu a inceput sa dea semne de raceala. Sint convins ca presiunea in care a lucrat in ultima vreme l-a facut sa-si piarda calmul si echilibrul, iar acest nepretuit prieten al meu mi-a creat impresia ca, dintr-o data, ne-am racit. E vina mea ca acest lucru s-a intimplat, fiindca eu, fiind cu zece ani mai mare, ar fi trebuit sa inteleg mai repede decit am facut-o", scrie Liviu Dragnea, pe Facebook.

Președintele PSD își continuă tonul critic la adresa lui Ponta. "Am crezut ca prietenii nu se lasa unul pe celalalt in nedumerire, ca prietenii isi telefoneaza oricit de grave ar fi imprejurarile, ca prietenii isi cer unul altuia ajutorul la greu. Ei bine, fiindca tanarul meu prieten a facut cateva gesturi anapoda, pentru ca a parasit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei, m-am grabit sa-i fac reprosuri in public. Aceste reprosuri erau izvorate din ingrijorarea mea pentru situatia partidului nostru, dar inteleg acum ca era mai bine sa nu le fac. Prietenia mea pentru el este azi intacta. Il asigur ca, oricit de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu o sa-i stau mereu alaturi cu vorba si cu fapta. Nu conteaza cine cum a votat intr-o adunare politica, nu conteaza cine pe cine a sprijinit. Am fost apropiati si sper sa fim in continuare la fel de apropiati, fiindca nu se pot sterge cu buretele cei aproape sase ani de cand am pornit impreuna sa facem lucruri pe care le-am vrut mari. Am auzit cuvantul tradare, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sint un provincial sentimental, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc", mai spune Dragnea.




×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta tradare
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close