Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis privind referendumul: „Iniţiatorii au pierdut în final”

Liviu Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis privind referendumul: „Iniţiatorii au pierdut în final”

Liviu Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis privind referendumul: „Iniţiatorii au pierdut în final”
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2017   •   16:40

Liviu Dragnea îl avertizează pe Klaus Iohannis să se gândească bine înainte de a organiza referendum pentru că de fiecare dată cel care a organizat referendum a pierdut în final.

"Trebuie să se gândească bine dacă are sens acest referendum. De multe ori, în astfel de situații sau de fiecare dată, cei care au inițiat un referendum au fost și cei care au pierdut în final. Aproape de fiecare dată", a afirmat Liviu Dragnea la România TV.

Pe de altă parte, liderul social-democraților a menționat că informațiile "nu mai pleacă chiar așa imediat" din PSD, iar acest lucru l-ar putea deranja pe președintele Iohannis.

"Poate dl. președinte (Iohannis, n.r.) e supărat că nu mai are acces la toate informațiile, nici dumnealui sau poate nici alte instituții. Orice informație pe care mi-o cere n-am de ce să i-o ascund, sunt deschis, am fost deschis, am vrut să colaborăm, am sperat că va înțelege și va trece peste pierderea urâtă a alegerilor parlamentare și că va fi decis să contribuim împreună la dezvoltarea acestei țări. Se pare că nu reușește să facă lucrul acesta. Îmi pare rău sincer de asta, ar fi putut să fie mult mai înțelept. Nu știu cine îl împinge, nu știu cine l-a schimbat atât de mult și l-a schimbat în sensul rău. Nu-mi dau seama de ce nu-și dă seama că nu-i face bine asta și că oricine în istorie a semănat vânt a cules furtună. Niciodată nu se termină bine lucrul acesta, de obicei când sapi groapa altuia cazi singur în ea", a spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Esential Klaus Iohannis
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close