Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, candidat unic la şefia PSD: Este o situaţie neobişnuită pentru mine. Nu ştiu cum să mă comport

Liviu Dragnea, candidat unic la şefia PSD: Este o situaţie neobişnuită pentru mine. Nu ştiu cum să mă comport

Liviu Dragnea, candidat unic la şefia PSD: Este o situaţie neobişnuită pentru mine. Nu ştiu cum să mă comport
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    30 Sep 2015   •   20:43

Liviu Dragnea a declarat că, "din păcate", a ajuns singurul candidat la şefia PSD, deşi el şi-ar fi dorit să existe competiţie.

"Este o situaţie neobişnuită pentru mine. Nu ştiu cum să mă comport. Eu tot timpul am candidat având contracandidaţi", a spus Liviu Dragnea, miercuri, la "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"PSD este într-o situaţie specială(...). Cel mai important după aceste alegeri este ca acest partid să rămână unit", a mai spus Dragnea.

El a adăugat că regretă faptul că cei doi colegi (Nicolae Şerban şi Daniel Savu - n.red.) nu pot candida.

"Regret că cei doi colegi nu pot candida. În schimb, sper ca fiecare dintre ei să contribuie la marele proiect politic al partidului pe care îl vom aproba în congres", a spus el.

Liviu Dragnea a rămas singur în cursa pentru şefia PSD, după ce candidaturile lui Nicolae Şerban şi Daniel Savu nu au fost validate de comitetul Executiv al PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, duminică, la Alexandria, candidatura la şefia PSD, fiind în acest moment susţinut de cel puţin 26 de filiale.

Alegerea preşedintelui PSD va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepreşedinţii şi ceilalţi membri ai conducerii vor fi aleşi pe 18 octombrie.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD Subiectiv
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close