Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, declarații despre excluderea lui Firea: Discutăm în CEx. Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om?

Liviu Dragnea, declarații despre excluderea lui Firea: Discutăm în CEx. Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om?

Liviu Dragnea, declarații despre excluderea lui Firea: Discutăm în CEx. Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om?
13 Noi 2018   •   13:24

Liviu Dragnea a făcut declarații marți, la sediul PSD, după încheierea ședinței. Președintele PSD a declarat că niciodată nu a avut inițiativa unui război sau a unui scandal. 

”Nu am avut niciodată inițiativa unui război sau a unui scandal. Doar din când în când răspundem. Eu și colegii mei am încercat să avem o oarecare concordie. Chiar dacă mâna noastă a fost mereu întinsă nu înseamnă că stăm și nu facem nimic. În România trebuie să se întâmple lucrurile bune pe care le-am vorbit.”, a declarat Liviu Dragnea.

Primarul Capitalei Gabriela Firea susține că s-a vehiculat o variantă ca miniștrii să fie evaluați prin teste grilă în Comitetul Executiv. Dragnea susține că nu este adevărat și s-a întrebat retoric ”de unde dracului a mai ieșit asta?”.

”De unde dracului a mai ieșit și asta? Dar ce, dăm examen pentru permisul de șoferi? Lăsați-ne pe noi să decidem în CEX așa cum considerăm de cuviință.”, a spus Dragnea.


”Am citit pe un site serios că acest complet inițial era 3-2 în defavoarea mea. M-am așteptat ca CSM să se autosesizeze și să îi întrebe pe cei care au dat astfel de informații de unde le au. Dacă în România se vorbește atât de liber despre faptul că unii dintre judecători au o părere formată înainte de proces, e de o gravitate mare. Bineînâeles că nu îi trage nimeni la răspundere pe jurnaliști pentru că fac parte din Sistem. Dorința mea e ca eu și alții să fim judecați de niște completuri alcătuite legal”, a zis Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Gabriela Firea a declarat marți, la Parlament, că a auzit legat de remanierea guvernamentală faptul că în Comitetul Executiv Național se vor da „teste grilă”, ea precizând că nu este de acord să se joace „spânzurătoarea” la ședințele partidului.

„Discutăm în CEx. Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om? Eu nu susțin așa ceva!”, a spus Dragnea, întrebat dacă se va pune problema excluderii Gabrielei Firea din PSD.

×
Subiecte în articol: Dragnea declaraţii PSD
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close