Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre candidatura la prezidențialele din 2019: „Dacă a stabilit Năstase că nu pot să candidez, e ok, m-am liniștit”

Liviu Dragnea, despre candidatura la prezidențialele din 2019: „Dacă a stabilit Năstase că nu pot să candidez, e ok, m-am liniștit”

Liviu Dragnea, despre candidatura la prezidențialele din 2019: „Dacă a stabilit Năstase că nu pot să candidez, e ok, m-am liniștit”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea.Facebook
14 Mar 2017   •   23:17

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, marţi seară, declaraţiile fostului premier Adrian Năstase, care a apreciat că Dragnea şi Victor Ponta nu vor fi candidaţii PSD la următoarele alegeri prezidenţialele, replicând că el, personal, nu îşi permite să facă analize pentru o perioadă atât de lungă de timp. 

"Ne-am liniştit. Dacă a stabilit că nu pot să candidez, e în regulă, chiar m-am liniştit. (...) Din moment ce a spus domnul Năstase, este OK. Deci, nu candidez. Nici eu, nici Victor. E în regulă. Mai avem Gabi Firea. Trebuie să o pregătim pe Gabi Firea, să candideze pentru prezidenţiale. (...) Eu respect foarte mult zicerile domnului Adrian Năstase", a precizat Dragnea, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

El a adăugat că rămâne de văzut cine va fi candidatul PSD în 2019. 

"Eu nu am nici nivelul intelectual, nici pregătirea politică a domnului Adrian Năstase să îmi permit să fac asemenea analize, pentru un interval atât de lung de timp. În aceste condiţii, eu chiar nu îmi permit ca de acum până hăt, în 2019, să îmi permit să spun eu pe cine va pune candidat PSD la prezidenţiale. Poate atunci nu o să mai fiu preşedintele PSD, o să fiu membru simplu. Sau, poate, o să mă dea afară din partid... nu ştiu cine... Eu încerc acum - după un an prost pentru PSD, 2016, care, sigur, nu a avut rezultatele pe care le-au avut înaintaşii mei, preşedinţi - să ţin partidul, să menţin majoritatea în Parlament împreună cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu, că văd că domnul Daniel Constantin are probleme brusc, să menţinem Guvernul şi să punem în practică un program de guvernare votat de oameni. În 2019, cine va decide candidatul PSD... o să vedem...", a adăugat el. 

Adrian Năstase a declarat, luni, la Antena 3, că nu crede că Liviu Dragnea sau Victor Ponta ar putea fi candidaţii PSD la prezidenţialele care vor avea loc peste doi ani, ci mai degrabă că ar putea fi vorba de o femeie. 

"Nu e clar, s-ar putea să apară un candidat cu un profil ceva mai neutru. Nu va fi Dragnea, nu va fi Ponta, cred că partidul n-a început încă să gândească la acest candidat. (...) Ar putea să fie femeie", a arătat el. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close