Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei Tudorel Toader: ”Nu i se va solicita să se înscrie în partid”

Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei Tudorel Toader: ”Nu i se va solicita să se înscrie în partid”

Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei Tudorel Toader: ”Nu i se va solicita să se înscrie în partid”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2017   •   17:30

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că lui Tudorel Toader, propus de coaliţia guvernamentală pentru postul de ministru al Justiţiei, nu se i va cere de către PSD să devină membru de partid.

”Nu i se va solicita să se înscrie în partid”, a declarat Liviu Dragnea răspunzând unei întrebări legate de posibilitatea ca Tudorel Toader să devină membru PSD.

La rândul său, premierul Sorin Grindeanu a prezentat argumentele pentru care a preferat să-l propună pe Toader pentru portofoliul Justiţiei conducerii coaliţiei PSD-ALDE şi Comitetului Executiv Naţional.

”Am considerat că experienţa pe care domnul rector o are în acest domeniu, de aproape 10 ani la Curtea Constituţională, de membru în Comisia de la Veneţia şi rector al Universităţii din Iaşi, o personalitate care îndeplinea ce aveam ca şi criterii în a alege un titular la Justiţie (...) A fost votat în unanimitate”, a declarat Grindeanu.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close