Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea la Punctul de Întâlnire: Dacă spui că vrei să dai jos Guvernul, să pui Guvernul tău, nu este în regulă

Liviu Dragnea la Punctul de Întâlnire: Dacă spui că vrei să dai jos Guvernul, să pui Guvernul tău, nu este în regulă

Liviu Dragnea la Punctul de Întâlnire: Dacă spui că vrei să dai jos Guvernul, să pui Guvernul tău, nu este în regulă
22 Mar 2015   •   19:57

Radu Tudor a dialogat, duminică, la "Punctul de Întâlnire" cu Liviu Dragnea, pe temele cele mai importante din PSD şi din coaliţia de guvernare. Va rezista aceasta? Ce vor vota parlamentarii în cazurile lui Dan Şova şi Darius Vâlcov? Cum afectează stabilitatea României declaraţiile lui Klaus Iohannis?

"Condamnăm fără ezitare comunismul. Trebuie să acţionăm cu tenacitate şi consecvenţă. În ceea ce priveşte dorinţa domnului Iohannis că vrea să schimbe Guvernul, cred că greşeşte. Dacă spui în România că vrei să dai jos Guvernul, să pun Guvernul meu, dacă spui asta în străinătate, nu este în regulă. România are nevoie de stabilitate, are nevoie să arate că are stabilitate. Ca şi putinţă, nu cred că sunt şanse mari. Majoritatea este stabilă. În ceea ce priveşte votul de săptămâna viitoare, în privinţa colegilor noştri, decizia PSD-ului a fost adoptată mai demult, nu ne opunem solicitărilor venite de la Parchete, dar nu putem sta cu pistolul la tâmpla parlamentarilor, fiecare va vota cum trebuie. Vom vedea" a spus Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close