Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvăluiri bombă din spatele înțelegerilor UNPR cu PNL

Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvăluiri bombă din spatele înțelegerilor UNPR cu PNL

Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvăluiri bombă din spatele înțelegerilor UNPR cu PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iul 2016   •   17:17

Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la 100 de minute, că Gabriel Oprea i-a spus încă de acum câteva zile că va părăsi UNPR-ul, dacă se prefigurează o alianță cu PNL.

”Am avut o discuție cu 10 - 12 zile în urmă, la care a participat și Valeriu Steriu, unde Gabriel Oprea a spus că dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma această cale. Rămâne un om de stânga și un om de onoare”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD a afirmat că l-a surprins decizia liderului UNPR de a merge la PNL, imediat după succesul de la alegerile locale.

”Eu vă spun sincer. Când a apărut informația în presă eu am fost convins că nu e adevărat pentru că nu vedeam niciun fel de rațiune”, a spus Liviu Dragnea.

Valeriu Steriu, șef la SIE?

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă PSD își mai dorește o alianță cu UNPR, Liviu Dragnea a afirmat că își dorește ”finalizarea discuției”, explicând că decizia UNPR de a negocia cu PNL a lăsat alianța cu PSD-ul în incertitudine.

Totodată, Liviu Dragnea a afirmat, la Antena 3, că nu cunoaște ca Valeriu Steriu să aibă intenția de a prelua funcția de șef al SIE, în cazul în care Mihai Răzvan Ungureanu va fi demis, explicându-se astfel apropierea din ultima perioadă a UNPR cu PNL. Informația referitoare la conducerea SIE a fost dezvăluită de Bogdan Chirieac, invitat la ”100 de minute”.

”Nu susținem demiterea șefului SIE fără motive clare”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat dacă va susține o eventuală încercare a lui Klaus Iohannis de a-l demite pe MRU.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close