Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: ”Nu avem subiecte tabu în ceea ce privește comisia de anchetă pe alegerile din 2009”

Liviu Dragnea: ”Nu avem subiecte tabu în ceea ce privește comisia de anchetă pe alegerile din 2009”

Liviu Dragnea: ”Nu avem subiecte tabu în ceea ce privește comisia de anchetă pe alegerile din 2009”
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
26 Mai 2017   •   00:02

Liviu Dragnea a declarat că nu se găsesc subiecte tabu la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Liderul PSD şi-a exprimat certitudinea că va fi invitată la audieri şi Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al DNA. 

"Nu văd de ce n-ar fi invitată dna Kovesi şi nici nu cred că n-o vor invita. Că va veni sau nu, asta e alt subiect, dar eu nu cred că n-o vor invita. Nu avem subiecte tabu. În acelaşi timp, vreau să vedem totuşi că Parlamentul începe să fie luat în serios şi o comisie de anchetă este tratată în mod serios şi cei care sunt invitaţi vin la această comisie. Acolo trebuie să fie chemate toate persoanele care aveau o funcţie în acea perioadă şi care pot să contribuie cu informaţii la aflarea adevărului sau a unei porţiuni de adevăr", a afirmat Liviu Dragnea, joi seara, la un post de televiziune. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor consideră că toţi cei care aveau funcţii importante şi au fost la întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea, din seara alegerilor prezidenţiale din 2009, trebuie să vină la comisie. 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ancheta subiecte comisie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close