Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Premierul Dacian Cioloș e un om de bună-credință

Liviu Dragnea: Premierul Dacian Cioloș e un om de bună-credință

Liviu Dragnea: Premierul Dacian Cioloș e un om de bună-credință
23 Iun 2016   •   11:36

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că a discutat la telefon cu premierul Dacian Cioloş şi va organiza o întâlnire cu acesta, precizând că prim-ministrul i se pare "un om de bună-credinţă", chiar dacă a făcut şi greşeli.

"Am vorbit la telefon şi ieri, o să ne auzim şi azi. O să fac întâlnire cu premierul Cioloş în funcţie de programul dumnealui. Premierul Cioloş mie mi se pare un om de bună-credinţă. Ca orice om şi dumnealui a făcut greşeli. A făcut greşeli în primul rând când şi-a făcut formula guvernamentală - şi prima şi a doua - dar nu îl bănuiesc de rea credinţă. În schimb, am mari rezerve faţă de unii miniştri. Ceea ce mă nemulţumeşte foarte mult pe mine, şi e şi de neînţeles, de ce îl ţine în braţe în continuare pe ministrul Agriculturii", a spus Dragnea, într-un interviu la dcnews.ro.

Liderul social-democraţilor a afirmat că fermierii şi producătorii români suferă din cauza întârzierii subvenţiilor agricole, iar acest lucru, apreciază Liviu Dragnea, ar putea compromite anul agricol.

"De ce îl susţine în continuare pe acest om pentru mine e o mare necunoscută. Când o să mă văd cu dumnealui (cu premierul Cioloş - n.r.), dacă o să mă văd cu dumnealui, o să-l întreb", a adăugat preşedintele PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close