Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea răspunde acuzaţiilor că l-ar fi sponsorizat în campanie pe Traian Băsescu

Liviu Dragnea răspunde acuzaţiilor că l-ar fi sponsorizat în campanie pe Traian Băsescu

Liviu Dragnea răspunde acuzaţiilor că l-ar fi sponsorizat în campanie pe Traian Băsescu
03 Oct 2015   •   15:28

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Iași, că sunt minciuni afirmațiile conform cărora, în campania electorală, l-ar fi sponsorizat pe Traian Băsescu.

"Este o minciună. Orice om cu scaun la cap din România, care știe relațiile mele cu domnul Traian Băsescu și care bănuiesc că știe că am condus campania pentru referendum împotriva lui Traian Băsescu, înțelege că asta e o minciună sfruntată. Dacă miercuri a fost la televizor un om din Alexandria cu grave probleme de sănătate, în schimb joi seara am văzut la televizor un infractor care încă circulă liber. Cei care sunt din Teleorman îl știu și își pun de foarte multe ori întrebarea de ce acesta mai circulă liber. Despre campania domnului Traian Băsescu, cei care verifică finanțările de campanie trebuie să spună cine l-a finanțat. Eu sub nicio formă", a declarat Liviu Dragnea, la Iași, citat de Agerpres, în replică la afirmațiile făcute, zilele trecute, de fostul președinte al Organizației PSD Teleorman, Teodor Nițulescu.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participă sâmbătă, la Iași, la ședința extraordinară a Consiliului Județean PSD, la care sunt prezenți peste 500 de membri ai filialei. Aceștia își vor alege viitoarea conducere. La funcția de președinte al PSD Iași și-au depus candidatura președintele interimar Victorel Lupu, președintele Organizației Municipale Iași, primarul interimar Mihai Chirica, și primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close