Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, retoric, despre informaţiile referitoare la fiul său: DNA se pregăteşte acum să intre şi în familie?

Liviu Dragnea, retoric, despre informaţiile referitoare la fiul său: DNA se pregăteşte acum să intre şi în familie?

Liviu Dragnea, retoric, despre informaţiile referitoare la fiul său: DNA se pregăteşte acum să intre şi în familie?
09 Feb 2018   •   18:29

Alessandra Stoicescu a prezentat în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, reacția liderului PSD, Liviu Dragnea, după ce „Rise Project” a spus că fiul acestuia a preluat o parte din patrimoniul de lux al Tel Drum cu opt zile înainte ca firma să-şi ceară insolvenţa.

Dragnea spune că fiul său nu-i cere sfaturi şi nu i-a comunicat nimic privitor la achiziţiile pe care acesta le-ar fi făcut în Turnul Măgurele.

„De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acum se pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg? Nu-mi cere , mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!”, a răspuns Dragnea.

El a precizat, la Palatul Parlamentului, că şi-a rugat avocatul să nu mai aibă niciun fel de declaraţie publică în niciun fel de speţă.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Liviu Dragnea tel drum
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close