Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, sfat pentru Klaus Iohannis: „Să cumpănească cu multă înţelepciune înainte de a lua o decizie“

Liviu Dragnea, sfat pentru Klaus Iohannis: „Să cumpănească cu multă înţelepciune înainte de a lua o decizie“

Liviu Dragnea, sfat pentru Klaus Iohannis: „Să cumpănească cu multă înţelepciune înainte de a lua o decizie“
Sursa foto: Foto: presidency.ro
23 Feb 2017   •   20:47

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la România TV, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să „cumpănească cu multă înţelepciune” înainte de a lua o decizie în privinţa referendumului pe Justiţie. Social-democratul a susţinut că şeful statului ar trebui să genereze o discuţie „serioasă” între liderii politici, sub patronajul său, pentru a vedea care este calea de urmat în mai multe domenii.

„Nu ştiu, dar eu sper să cumpănească bine şi atitudinea de azi mă face să sper că va cumpăni şi cântări cu multă înţelepciune înainte de a lua o decizie. Dincolo de acest referendum, posibil sau nu, cred că foarte important este să genereze o discuţie serioasă între liderii politici, poate fi sub patronajul preşedintelui, pentru a se realiza o înţelegere privind calea de urmat în multe domenii, lucru care trebuia să fie făcut de mult. Nu e prea târziu. E târziu, dar nu este prea târziu”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat în continuare dacă Iohannis poate renunţa la referendumul privind justiţia, Liviu Dragnea a susţinut că „legal”, şeful statului „nu are nicio problemă” să o facă.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close