Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea lansează un atac dur la adresa a doi miniștri tehnocrați: Doi trecători prin Guvernul României

Liviu Dragnea lansează un atac dur la adresa a doi miniștri tehnocrați: Doi trecători prin Guvernul României

Liviu Dragnea lansează un atac dur la adresa a doi miniștri tehnocrați: Doi trecători prin Guvernul României
Sursa foto: Foto: Facebook/ Liviu Dragnea
de S.T.    |    29 Iun 2016   •   12:36

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, miercuri dimineață, un atac dur la adresa a doi miniștri din Guvernul Cioloș, după declarațiile recente pe care le-au făcut. Liviu Dragnea îi acuză pe ministrul Justiției, Raluca Prună, și pe ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, că au „jurat strâmb„ și că afirmațiile celor doi „arată cu cât dispreț acești tehnocrați îi privesc pe români”.

„Doamna Prună, ministrul Justiției, care a spus că “discuția despre drepturi e un lux” și acest domn, Bostan, ministrul Comunicațiilor, care practic a zis că învățământul gratuit este o măsură greșită, cerând prin asta anularea dreptului fundamental la educație, au depus următorul jurământ:

„Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Asta înseamnă că acești doi trecători prin Guvernul României au jurat strâmb. Aceste afirmații, precedate de altele la fel de revoltătoare ale altor membri ai Guvernului Cioloș, arată cu cât dispreț acești tehnocrați îi privesc pe români”, a scris Liviu Dragnea miercuri pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close