Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Vrem să acordăm ajutoare financiare pentru persoanele cu venituri mici din Republica Moldova

Liviu Dragnea: Vrem să acordăm ajutoare financiare pentru persoanele cu venituri mici din Republica Moldova

Liviu Dragnea: Vrem să acordăm ajutoare financiare pentru persoanele cu venituri mici din Republica Moldova
10 Mar 2018   •   14:18

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că România ar putea acorda în această vară sprijin financiar pentru oamenii cu venituri mici din Republica Moldova, precizând că subiectul va fi luat în discuţie în cadrul coaliţiei şi Guvernului.

Totodată, el a subliniat, în cadrul Congresului extraordinar al PSD, că ţara noastră va continua să sprijine Republica Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană.

"O atenţie specială vreau să o acordăm relaţiilor cu Republica Moldova, vreau să intensificăm sprijinul acordat de până acum, printr-o susţinere fermă pentru apropierea faţă de UE şi pentru apropierea faţă de România. Trebuie să vorbim de apropierea faţă de România. Sigur că vrem să-i ajutăm să se integreze în UE, dar nu cumva vrem să-i ajutăm să se apropie şi de noi, de români, de fraţii lor, de România? Vom dezvolta relaţiile economice şi sociale (...) ele sunt pe masa guvernului şi, din câte ştiu, sunt în curs de aprobare în diverse domenii. Vreau doar să spun că avem în vedere să discutăm în coaliţie şi să transmitem guvernului despre posibilitatea acordării unui sprijin financiar în această vară pentru categorii cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova. Sper să găsească o soluţie guvernul la acest lucru'', a mai spus Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Republica Moldova Liviu Dragnea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close