Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu: În ANAF trebuie să se schimbe în mod radical lucrurile

Liviu Pleșoianu: În ANAF trebuie să se schimbe în mod radical lucrurile

Liviu Pleșoianu: În ANAF trebuie să se schimbe în mod radical lucrurile
19 Iul 2017   •   18:20

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre șeful Fiscului, care a fost demis din ordin al premierului Mihai Tudose. Asta deşi săptămâna trecută, atât prim-ministrul cât şi preşedintele PSD dădeau asigurări că postul lui Bogdan Stan este sigur. Ba mai mult, i-au dat acestuia o foaie de parcurs cu 33 de puncte pentru eficientizarea activităţii ANAF.

„Este evident că în ANAF trebuie să se schimbe în mod radical lucrurile, în modul de lucru al ANAF-ului. Premierul României vorbea despre aceste lucruri, inclusiv despre taxa de solidaritate, intervievat fiind de o persoană angajată la un post de televiziune care are multe milioane de euro de plătit la stat, care este în insolvență de șase ani de zile. Eu cred că avem o problemă și din punctul ăsta de vedere. Vorbim despre multinaționale, eu cred că trebuie să vorbim și despre aceste firme care stau în insolvență și acolo trebuie să se schimbe ceva”, a spus Liviu Pleșoianu.

Bogdan Stan va fi înlocuit de Mirela Calugareanu, director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti. Ordinele au fost deja publicate în Monitorul Oficial.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close