Antena 3 CNN Politică Liviu Pop neagă acuzațiile aduse de fiul Sorinei Pintea: „Sunt șocat! Îl cunosc pe denunțătorul Costea, habar nu aveam de contracte”

Liviu Pop neagă acuzațiile aduse de fiul Sorinei Pintea: „Sunt șocat! Îl cunosc pe denunțătorul Costea, habar nu aveam de contracte”

Liviu Pop respinge orice fel de acuzaţii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa în flagrantul fostului ministru al Sănătății. Într-o declaraţie pentru Antena 3, senatorul a afirmat că nu ar fi intermediat vreo întâlnire între denunţător şi fiul Sorinei Pintea şi nici presupuse plăţi ilegale. 

Liviu Pop neagă acuzațiile aduse de fiul Sorinei Pintea: „Sunt șocat! Îl cunosc pe denunțătorul Costea, habar nu aveam de contracte”
Sursa foto: Liviu Pop.Facebook
29 Feb 2020   •   13:05

”În viața mea nu am avut vreo discuție despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni subiectul acesta”, a spus Liviu Pop, la Antena 3.

Cu toate acestea, fostul ministru recunoaște că l-a sunat pe fiul Sorinei Pintea, însă doar pentru a-l întreba ce se întâmplă cu mama lui.

”Am vorbit să văd ce s-a întâmplat, nu altceva”, a spus Liviu Pop.

Liviu Pop a mai spus că nu exclude că, prin acest dosar, „fiind prieten cu ea (Sorina Pintea -n.r.) să ajunga la mine cineva”, a mai spus el.

Liviu Pop: Sunt șocat! Îl cunosc pe denunțătorul Mihai Costea!

Ulterior, într-o altă intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a subliniat că a fost rugat de „o cunoștintă de familie a doamnei Pintea” să ia legătura cu fiul ei. „A spus că vrea să se întâlnească cu cineva din familie”, a spus Liviu Pop.

Liviu Pop a mai arătat că îl cunoaște pe denunțătorul Sorinei Pintea. „Are o firmă de sârmă ghimpată și cuie. (...) Eu știind că respectivul este prieten cu Sorina, am zis că poate vrea să afle mai multe despre ea”.

„Mă surprinde că domnul Costea avansează lucruri care nu sunt adevărate”, a mai spus Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea, reţinută astăzi de DNA, face dezvăluiri șocante despre flagrantul aranjat mamei sale.

Într-o serie de înregistrări, Ionuţ Pintea susţine că s-a întâlnit chiar în această dimineaţă cu denunţătorul mamei sale, iar cel care a intermediat întâlnirea ar fi fost senatorul Liviu Pop. Este vorba despre trei înregistrări, una dintre ele făcute înaintea discuţiei, iar celelalte două după discuţii. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close