Antena 3 CNN Politică Locuitorii din Sectorul 4 au primit fluturași cu... nașterea Domnului. Primarul acuză adversarii politici

Locuitorii din Sectorul 4 au primit fluturași cu... nașterea Domnului. Primarul acuză adversarii politici

Locuitorii din Sectorul 4 au primit fluturași cu... nașterea Domnului. Primarul acuză adversarii politici
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Apr 2016   •   17:17

Gafă monumentală în ziua Sfintei Învieri. Bucureştenii din sectorul 4 au primit, pe stradă sau în cutiile poştale, vederi pe care stă scris "Naşterea domnului să vă umple sufletele de linişte!” Cum pe vedere e scris şi numele primarului interimar, Daniel Băluţă, locuitorii din sector s-au enervat pe edilul care a încurcat Paştele şi le-a făcut urări de Crăciun.

Primarul, însă, susţine că nu el îşi face campanie electorală şi e victima unui complot.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Băluță a explicat că adversarii politici sunt de vină pentru acești fluturași.

"În primul rând, aș vrea să subliniez un lucru. Deja ați asociat numele meu cu o gafă. Eu nu am făcut nicio gafă. Eu sunt medic, asistent universitar iar educația pe care eu am primit-o mă împiedică să speculez sărbătorile religioase în scop electoral. Nu sunt dispus să fac absolut orice pentru a câștiga campanii. Campania a început într-un mod mârșav și astfel de gesturi sunt reprobabile. Cu certitudine, nu este vorba de vreo gafă a mea sau a vreunui coleg, este vorba despre adversarii mei politici, dar tocmai datoria decenței mele, până nu am probe, nu pot să acuz pe nimeni în mod direct."

"Cred că reprezint o altă categoria de politicieni și astfel de lucruri îmi sunt străine. Nu mi-aș permite niciodată să acționez într-un asemenea mod", a explicat Băluță.

 

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close