Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Am fost prejudiciat de un drept al meu

Ludovic Orban: Am fost prejudiciat de un drept al meu

Ludovic Orban: Am fost prejudiciat de un drept al meu
10 Aug 2017   •   23:02

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a vorbit în exclusivitate în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre scoatere sa din cursa pentru Primăria Capitalei și despre planul PNL de preluare a puterii.

În ceea ce privește speculațiile potrivit cărora să s-a încercat să i se diminueze curajul prin acea scoatere din cursa de la Primăria Capitalei, Ludovic Orban a spus că „Atâta timp cât există umbră de îndoială cu privire la orice om politic, eu cred că până e clarificată, un om politic trebuie să facă un pas înapoi. Al făcut un pas înapoi și odată cu achitarea de către instanță am reintrat în viața publică, m-am retras din cursă, mi-am dat demisia din toate funcțiile”.

„Nu cred că scopul nostru în viață este să ne concentrăm asupra oamenilor care ne-au făcut rău. Eu cred că scopul nostru în viață este să căutăm să facem bine. Eu am fost prejudiciat de un drept al meu”, a mai precizat Ludovic Orban.

Întrebat care este viziunea sa cu privire la dreapta românească, Ludovic Orban a explicat că „Discuțiile mele despre coagularea dreptei au fost în sensul că preocuparea mea de căpătâi este să transform Partidul Național Liberal în campionul dreptei și să asigurăm reprezentarea tuturor cetățenilor care împărtășesc valorile și principiile și au asteptări de la o formațiune politică de dreapta”.

„Principalul adversar al PNL este actualul partid de guvernământ. Atitudinea mea constantă în perioada în care Traian Băsescu era la putere, era că președintele României tăia și spânzura”, a mai precizat Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Sinteza Zilei
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close