Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „Este o ruşine pentru cei care au crezut în el”

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „Este o ruşine pentru cei care au crezut în el”

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „Este o ruşine pentru cei care au crezut în el”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Apr 2017   •   22:16

Fostul prim-vicepreşedinte al PNL Ludovic Orban i-a criticat, marţi, pe liderii celorlalte partide de dreapta, spunând despre Călin Popescu Tăriceanu că ”atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el, atâta timp cât îi minţea că e liberal”, iar despre Traian Băsescu că are ”aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ”, scrie News.ro.

Ludovic Orban a afirmat, marţi seară, la Ploieşti, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Prahova, că PSD îşi doreşte o Românie ”în genunchi” şi români dependenţi de ajutoare sociale şi de pomeni de la stat.

”Nu putem progresa astfel. Dacă ne uităm pe scena politică, ce vedem împotriva mafiei roşii? Două partide de tip lider ai căror lideri sunt cei care au distrus de fapt alianţa DA, orgoliile lor şi dorinţa lor de putere: Tăriceanu, care atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el atâta timp cât îi minţea că e liberal şi un Băsescu care, de fapt, are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ”, a spus Orban.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close